Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

De största fördelarna med plåtbeklädnader: TOP 5

Med prefabricerad plåtbeklädnad spar du tid.

Den första fördelen du kommer att märka när du väljer KESPET´S prefabricerade plåtbeklädnader är enkelheten vid installation. Det går mycket snabbare att montera förtillverkade plåtbeklädnader än att tillverka dessa själv.

Du kan beställa alla delar av plåtbeklädnadssystemet, inklusive olika formdetaljer. Hålen för skruvar och nitar är redan klara, så installationsprocessen kunde inte vara enklare och snabbare.

KESPET´S förtillverkade plåtbeklädnader har hög passform vilket gör att montaget smidigt.

Titta närmare på KESPET´S plåtbeklädnader!

peltipaallysteiden-kovimmat-hyodyt

Ytbeklädnad av plåt är den mest brandsäkra och skyddande beklädnaden

Kespet´s ytbeklädnader är av metall och obrännbar. Jämfört med PVC, som ofta används som beklädnadsmaterial, spelar plåten i en helt annan liga. PVC rekommenderas inte för användning som invändiga ytor i byggnader och delar med höga krav gällande brandskydd.

Plåtbeklädnader, å andra sidan, representerar spetsen inom brandsäkerhet: i praktiken är de den mest brandsäkra skyddande beklädnadslösningen för VVS och industribyggen.

  • Eftersom plåtbeklädnader inte brinner avger de inga farliga rökgaser. 
  • Plåtbeklädnader skyddar också isoleringen från lågor och bromsar därmed brandspridningen                      
  • När plåtbeklädnaden förhindrar att isoleringen skadas i en brandsituation fungerar isoleringen som den ska även i en brandsituation.

Plåtbeklädnader tål tid och olika miljöer

Kespet’s plåtbeklädnader håller hög kvalitet och klarar av både slitage över tid och från olika miljöer. 
Vid användning är plåtbeklädnader långvariga och hållbara: de behåller sin funktionalitet och utseende i årtionden. plåtbeklädnadernas goda slagtålighet skyddar även isoleringen från stötar och fukt, vilket gör att de också håller längre. Plåtbeklädnader tillsammans med isolering hjälper till att skapa en bra ljudkomfort.

Plåtbeklädnader tål tid och olika miljöer

Plåtbeklädnader är återvinningsbara

Alla bitar i plåtbeklädnaden är helt återvinningsbara . Genom metallåtervinning kan en ny tillämpning hittas för material som tagits ur bruk.

Återvinning är inte det enda alternativet för förbrukade beklädnader. Demonterade plåtbeklädnader kan även återmonteras på annan plats.

Plåtbeklädnader kräver inget underhåll

När plåtbeklädnaden är installerad kan du se fram emot många bekymmersfria år. Plåtbeklädnader kräver inget speciellt underhåll utan är i det närmaste underhållsfria.

Kontakta någon av våra säljare så berättar vi mer hur vi kan hjälpa och supporta dig på ditt kommande projekt med plåtbeklädnad.

Vi erbjuder förutom plåtbeklädnader ett heltäckande koncept där du kan köpa isoleringen och alla tillbehör till ditt projekt.  
ISOPARTNER  har valt att lägga upp förtillverkad böj och mantel i aluminium på lager i Göteborg för snabba leveranser. Vi har mantel och böj i de mest förekommande dimensionerna i vårt sortiment.

Att köpa prefabricerade mantlar och böjar spar både tid och pengar.

Denna artikel bygger på en artikel publicerad av Kespet. 
Originaltitel: The toughest benefits of sheet metal claddings: TOP 5 - Kespet Oy

Läs även våra andra artiklar: Nyheter