Profisol

Leverantörer

ROCKWOOL

ROCKWOOL är världsledande tillverkare av stenullsisolering och erbjuder ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter för byggnadsindustrin.

Deras isoleringsprodukter är baserade på väl utvecklad stenullsteknik för avanserad system och produkter. I ROCKWOOL ingår även flera systerbolag som levererar speciallösningar för trädgårds, marin- och offshoresektorn.

Global närvaro

Deras produkter är efterfrågade över hela världen. De driver 27 fabriker i tre världsdelar (Europa, Nordamerika och Asien) och har ett globalt nätverk av försäljningskontor, distributörer och partners. Den unika kombinationen av enastående brand-, akustiska- och termiska isoleringsegenskaper tillsammans med deras kvalitet och hållbarhet bidrar dem med positiv utveckling världen över. Deras produkter har installerats i inhemska, kommersiella och industriella byggnader av alla slag, från prestigeprojekt inklusive Londons O2 Arena och Hongkong flygplats till familjehem, lokala sjukhus och skolor.

Idag är ROCKWOOL verksamt i mer än 30 länder - med produktion i 14 områden från Kanada i väst till Malaysia i öst.

Unika fördelar 

Stenullsisolering är tillverkad av den naturliga resursen –vulkanisk sten. Inte bara är det ett naturligt förnybart och hållbart material, det har också en unik kombination av fördelar.

Alla ROCKWOOLS isoleringsprodukter har enastående brand-, akustiska- och termiska isoleringsegenskaper samt en livslång hållbarhet, vilket gör det till ett hållbart och kostnadseffektivt val.