Profisol

Protecta

Protecta

Polyseam är en global tillverkare av byggmaterial som tillhandahåller varor och tjänster till mer än 40 länder runt om i världen.Protecta Vi har specialiserat oss på tätningsmedel, limmer, spackel samt produkter för passivt brandskydd av högsta kvalité – och det har vi gjort sedan 1993.

Protecta är marknadsledande inom passivt brandskydd, ljudtätning eller en kombination av de båda. Protecta erbjuder ett brett sortiment av produkter för att förhindra spridning av ljud, brand och rök genom fogar och öppningar i ljud- och brandklassade väggar, golv och bjälklag, samt runt tekniska genomföringar. Hela sortimentet är testat enligt senast fastslagna EN-standard och samtliga produkter är självklart CE-märkta för sina brandegenskaper, med tillhörande europeiska ETA certifikat (European Technical Assessment).  Med enkla och kostnadseffektiva lösningar leder vi utvecklingen framåt och är det självklara valet på marknaden.

GRAFT tillhandahåller premiumkvalité på tätningsmedel, fogmassor, lim och övrig byggkemi. GRAFT växte fram från introduktionen av en unik produkt som vi lanserade 2013 och den produkten var IPT (Inert Polymer Technology). IPT Graftär en icke-reaktiv, miljövänlig kemi som är kompatibel med nästan alla byggmaterial och en inomhusprodukt som täcker i princip alla behov. Det är en miljövänlig produkt som inte innehåller lösningsmedel eller VOC och har den unika egenskapen med dynamisk flexibilitet (tar upp rörelse upp till 25 %) när den härdat.

Hela GRAFT-serien är färgkodad, har tydliga pictogrambilder på användningsområden och är utformade på ett sätt som gör det enkelt att välja rätt produkt för varje jobb.Allt för att underlätta för slutanvändare.