Profisol

Leverantörer

Paroc

Paroc teknisk isolering

Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isoleringslösningar för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra industriapplikationer. Under deras 80-åriga historia har de byggt upp ett rykte för innovation, produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Parocs målsättning är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för deras kunder i en hållbart byggd miljö.

Deras produkter, som går under varumärket Paroc och som levereras i paket med de lättigenkännliga röd-vita ränderna, omfattar byggisolering för värme-, brand- och ljudisolering av ytterväggar, tak, golv, källare, bjälklag och mellanväggar samt teknisk isolering för VVS-system, industriella processer, marin och offshore-industrin och industriell utrustning (OEM). 

Paroc sysselsätter närmare 1840 personer vid våra produktionsanläggningar i Finland, Sverige, Litauen och Polen och Ryssland och vid våra säljkontor. 2017 uppgick deras nettoomsättning till 411 miljoner euro. Paroc är en del av Owens Corning.