Profisol

Lediga tjänster - 2020.03.23

Redovisningsansvarig

business

I samband med att Profisol AB kommer flytta sin ekonomifunktion till Göteborg söker man efter en Redovisningsansvarig som kommer vara drivande i att sätta struktur och arbetssätt på plats. Du ansvarar för all löpande redovisning och bokslut, till din hjälp kommer du ha en assistent. Profisol AB kommer under 2020 byta ekonomisystem och du kommer ha en viktig roll i det arbetet. Du rapporterar till Nordic CFO, som du också kommer ha ett nära samarbete och dialog med. Han sitter primärt i Norge, men har även ett kontor i Göteborg och är där regelbundet på plats.

I huvudsak består dina arbetsuppgifter av:

 Kvalifikationer

 Personliga egenskaper

 Profisol AB erbjuder

Du får möjlighet att vara med och bygga upp ekonomifunktionen i Göteborg, samt eventuellt även den gemensamma ekonomi- och finansfunktionen inom hela IPCOM Nordic. Profisol AB är inne i en tillväxtfas och har en uttalad tillväxtstrategi, vilket för rätt person kan innebära en spännande resa med bolaget. 

Ansökan

Låter detta som något för dig? Profisol AB samarbetar i denna rekrytering med PS Partner. För att söka tjänsten gå in på www.pspartner.se och registrera din CV tillsammans med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick sofia.obstfeldergarellick@pspartner.se / 0735-44 84 07 eller Mats Törn mats.torn@pspartner.se /0761-64 59 69

Dela på social media