Profisol

2019.09.30

Profisol flyttar till större lokaler i Växjö

- Vi tar våra kunder på allvar och flyttar verksamheten till nya  lokaler i Växjö med en storlek på över 2000 m². Målet med flytten är att satsa ännu mer på den lokala  isoleringsmarknaden i Växjö och Småland. Genom att kunna erbjuda ett bredare sortiment av teknisk isolering och snabba leveranser blir vi mer konkurrenskraftiga, vilket i sin tur gynnar våra kunder, säger VD Arne Schultz. VD

 

Mer plats till flera produkter

VD Arne Schultz förklarar hur expansionen kommer att positionera företaget bättre när det gäller nya marknader och möjligheter:

- Det stora lagret innebär inte bara mer utrymme för befintliga produkter, det ger oss  också möjligheten  till att ta in nya spännande  produkter. Vårt mål är att kunderna ska kunna handla all teknisk isolering från Profisol i Växjö. För att uppnå detta kommer vi också att fokusera på nya produkter inom marknadssegmentet.

- Lokal förankring, närhet till marknaden och aktörerna är också avgörande för vidareutvecklingen. Genom lång erfarenhet, kompetens och begåvade medarbetare skapar vi faktiskt konkurrensfördelar för våra kunder och partners, avslutar VD Arne Schultz.

Flera bild hittar du på LinkedIn eller Facebook

Dela på social media