Profisol

2021.01.18

Profisol AB stärker upp med en ny säljare

det brinner i et rom

Stefan Steisjö har jobbat ett antal år i Norge innan han i november 2020 flyttade tillbaka till Sverige. Stefan har jobbat i brandskyddsbranschen som brandkonsult och har utfört brandskyddsjobb för alla typer av konstruktioner, som t.ex. träverk och stålkonstruktioner i över 20 år. Han har arbetat på Brandex Brandtätningar och vidare på Brandskyddsmålarna. 2012 flyttade han till Norge.

Fokus på produktutveckling

De senaste tre åren har Stefan jobbat för vårt systerföretag Isopartner AS i Norge, som även de säljer produkter inom detta segment. Stefan tar nu denna kunskap med sig till Sverige och Profisol AB. Han kommer med placering i Solna/Stockholm att jobba tillsammans med Christian Holm.man

"Jag ska ha fokus på produktutveckling, och skall finna de rätta produkterna för PFP/Passivt brandskydd samt bistå våra kunder med kompetens och kunskap" (Stefan Steisjö)

Hög kompetens på produktberäkningar 

Med anställningen av Stefan stärker vi nu vår stab inom PFP/Passivt brandskydd och får därmed också en större kompetens för beräkning av brandskydds produkter för t.ex.:  

Läs också om "Miljövänlig brandskyddsbeläggning"

Dela på social media

man på lager

Säljare - Passivt brandskydd - Solna

Stefan Steisjö

08 - 540 827 31

stefan.steisjo@profisol.se