Profisol

2020.06.01

Profisol AB flyttar: ”Vi anpassar oss för att kunna ge bättre service till våra kunder”

bild lagerhyllor

- Vi anpassar oss så att vi kan serva kunderna bättre. Samtidigt vidareutvecklar vi Profisol AB, säger vd Arne Schultz. Det är en viktig satsning och ett Porträttstort lyft för Profisol och våra medarbetare.

De nya lokalerna i Industrivägen 39C i Sävedalen utanför Göteborg ligger i anslutning till flera andra företag och består av ett höglager samt en stor kontorsdel på sammanlagt över 3 500 m². Det nya lagret har ett strategiskt läge på Industrivägen och kommer att rymma ett brett sortiment av bl.a. byggplåt och produkter för teknisk isolering samt passivt brandskydd.

– Vi befinner oss i en fas där vi måste anpassa oss för att kunna växa ytterligare. Därför behöver vi mer utrymme för både personal och produkter, fortsätter Schultz. Byggnaden på Industrivägen är skräddarsydd för att vi ska kunna göra ett ännu bättre jobb för våra kunder. Nu när vi har plats för ett ännu större produktsortiment är målsättningen att göra kunderna så nöjda att de väljer oss som huvudleverantör.

Se också bilder från den nya lokalen. 

Profisol AB:s huvudkontor flyttas till Göteborg

Med nya och uppgraderade lager- och kontorslokaler har vi bestämt oss för att flytta huvudkontoret från Örebro till Göteborg. I Göteborg får huvudkontoret en central placering med goda kommunikationer till övriga Sverige.

– Nu har vi utrymme att fortsätta växa med fina kontorslokaler, mötesrum och inte minst uppgraderade personalfaciliteter. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs så att de kan fortsätta utföra det goda arbete som Profisol är känt för, säger vd Arne Schultz.

Bättre tillgänglighet och ökad konkurrenskraft

Profisols vd Arne Schultz förklarar hur de nya lokalerna kommer att ge företaget bättre förutsättningar att nå ut till nya lagermarknader:

– Syftet med flytten är att vi ska bli ännu mer tillgängliga för våra kunder. Vi kommer att bli mer konkurrenskraftiga, vilket också gynnar våra kunder. Tack vare det nya lagret kan vi hantera allt från små till riktigt stora leveranser och projekt. Och på kontoret har vi gott om plats för kundmöten och andra marknadsaktiviteter på Profisol AB.

Det nya lagret innebär inte bara att vi har mer plats för befintliga produkter, utan ger oss också möjlighet att erbjuda nya, spännande produkter, t.ex. byggplåt. Läs även pressmeddelandet om Plåt&Co.

Nya adress (från 1:a juni) 

Industrivägen 39c

433 61 Sävedalen

 

Dela på social media