Profisol

2019.05.28

Nyhetsbrev i nya kläder!

Nyhetsbrev från Profisol

Ett nyhetsbrev är en enkel men effektiv informationskanal för den som har angelägna saker att berätta – och eftersom vi på Profisol har just angelägna saker att berätta om vår bransch startade vi Profisol News, vars första alster du just nu läser. Vi kommer att skriva om produkter, leverantörer, kunder, uppdrag, branschregler mm. Stort och smått, högt och lågt.

Det händer mycket spännande hos våra kunder och hos oss som vi vill berätta om. Vi tror detta kan vara av interesse och kan skapa nya idéer. Vi vill erbjuda dig som kund eller partner en kombination av erfarenhet och kompetens tillsammans med nya idéer, flexibla lösningar och hög servicenivå.

"Det här nyhetsbrevet är ett led i vår utökade kommunikation med kunderna och samarbetspartners." (Arne Schultz, VD)

Profisols verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, kunskap och nära samarbete med branschens aktörer. Tillsammans får vi större förståelse för de olika yrkesgruppernas behov inom branschen, och kan hitta lösningar på ett mer effektivt sätt. På vår hemsida finns information där vi hjälper er reda ut begreppen om vad som gäller.

Ca en gång i månaden kommer vi förmedla nyheter om oss, våra kunder och branschen i övrigt. Det är viktigt för oss i Profisol att hålla dig som kund, leverantör och partner uppdaterad med information.

Registrera dig för prenumeration i formuläret längst ner på sidan idag!

Dela på social media