Profisol

2019.06.28

Nya lokaler och större produkturval

inngång Profisol Växjö

17 juni 2019: Växjöfilialen kunde äntligen flytta in i sina nya lokaler på Lantmannavägen. Profisol har nu möjlighet att växa vidare i en trevlig och bättre arbetsmiljö.

Profisol växer vidare

Helgen före midsommar var anställda inklusive ledningen i Växjö för att flytta lagret till Lantmannavägen. Filialchef Christer Thörn är väldigt nöjd med insatsen från alla kollegor som arbetat med flytten. Christer Thörn

”Vi är övertygade om att både kunder och våra medarbetare kommer att trivas på den nya adressen” (Christer Thörn)

Mer plats för teknisk isolering med över 2000 kvm lageryta

Med 2000 m² stor lageryta i Växjö stärker Profisol sin position som komplett leverantör av teknisk isolering. I de nya lokalerna skapas det nu förutsättningar för en bättre lagerhållning, bättre logistik samt möjligheter att bredda sortimentet. Men också en trivsam miljö är viktig att vistas i för kunderna och egen personal. Den nya butiken gör det nu möjligt att visa upp vårt breda sortiment av tillbehör.

Arne Schultz, VD i Profisol, berättar följande: - Lokal förankring och närheten till kunderna och marknaden är viktigt för vår utveckling. Vårt mål är att skapa en konkurrensförmåga för våra kunder och leverantörer.

Läs också om Isover Climcover Slab Alu2 här

Medarbetare som trivs

Christer Thörn, som började sin anställning på Profisol AB, i Växjö i 2012 som lageransvarig, tillträdde som Filialansvarig 2 år senare. Han trivs med sina kollegor och säger följande: - Jag har daglig kontakt med våra kunder i Växjö, och har en bra dialog med både ägare och montörer. Vi vill att våra kunder skall vara nöjda och försöker alltid skapa en trivsam miljö och hålla en hög servicegrad.

Försäljningschef på Profisol, Jonas Eklund säger: – Det känns jättespännande att vi flyttat. Eftersom Profisol sysslar med energibesparande produkter är det ju litet av ödets ironi att man blir granne med Växjö Energiverk (VEAB) också.

Positiv kundrespons

Våra kunder är mycket nöjda med den nya lokalen. - Det är stort och överskådligt och ett stort lyft jämfört med tidigare. Lokalen går i sann ”Profisol-anda”, där våra kunder skall känna igen sig oavsett vilket säljkontor man besöker.

butik

kök

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på social media