Lackerad aluminiumplåt Hydrocoat PVF2 300

Vi gör ditt jobb lättare

Sedan en tid tillbaka är vi även en ledande leverantör av lackerad aluminiumplåt, med hela 25 års garanti. Vårt kunniga Profisolteam står beredda att hjälpa dig med både långlivade och mer lättarbetade produkter. Tack vare den tåliga aluminiumplåten kan du ge dina kunder argument för att satsa på Hydrocoat. I konkurrens med andra mer traditionella material, som exempelvis stålplåt, har aluminium en betydligt ökad livslängd och nära på oslagbara garantier kombinerat med minimalt underhåll och efterbehandling.

 

Lönsamhet och Konkurrenskraft

Den lackerade aluminiumplåten från Hydro Aluminium ger din verksamhet bättre lönsamhet och konkurrenskraft med efterfrågade lösningar. Samtidigt kan du glädja dig åt ett betydligt lättare material, vilket återverkar på både transporter och bärande till arbetsplatsen. Att Hydrocoat dessutom är lättare att bearbeta och därmed sparar in på både din och dina medarbetares hälsa hamnar direkt på pluskontot för er

 

Skarmavbild 2015-03-11 kl. 16.44.58

Vi har en ny broschyr om lackerad aluminiumplåt som är digital, du kan välja att läsa den direkt på skärmen eller att skriva ut den.

 

 

Broschyr i Flash

Broschyr i HTML5

 

Pelle Areskoug

Försäljning

Pelle Areskoug
073-347 05 20
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.